cum accesam saitul pocaiti.ro

Aici puteti scrie sesizările dumneavoastră pentru acest forum.

cum accesam saitul pocaiti.ro

Mesajde Augustin » 14 Ian 2010, 22:47

Nu stiu ce se intampla ,de cate ori incerc sa intru pe saitul pocaiti.ro cu internet explorer saitul nu se deschide (nu se incarca decat foarte greu si se blocheaza) ,in schimb cu Firefox se deschide bine . Care o fi cauza ? sa fie doar o problema la calculatorul meu , pentru ca am Internet explorer 6 ? Alte saituri merg bine la mine (am calculator pentium 4 bunicel). Sau saitul asta (softul) nu merge pe orice IExplorer ?
Augustin
Junior
Junior

Prenumele: Victor
Religia: baptist
Sex: Bărbat

Re: cum accesam saitul pocaiti.ro

Mesajde Debuza » 15 Ian 2010, 17:10

Buna Augustin,
La inceput asa a fost si la mine. Nu stiu de ce.
Acum merge OK.
Debuza
Membru
Membru

Prenumele: .
Religia: .

Mesajde Augustin » 17 Ian 2010, 15:59

La mine de cand a aparut acest forum in forma acuala ,din 2009 nu am putut accesa acest forum de pe Internet explorer ,numai cu Mozilla pot accesa acest sait si nu cred ca este din cauza calculatorului meu .
Probabil si asta ar putea fi o cauza ca asa putine persoane intra pe acest acest forum ..............??
Augustin
Junior
Junior

Prenumele: Victor
Religia: baptist

Mesajde Debuza » 17 Ian 2010, 17:34

Nu stiu. La mine cu explorer merge. In schimb la mine nu se poate prinde un anume site cu explorer.
Poate depinde si de serverul retelei la care esti conectat. Spun asa ca greenborn in domeniu.
Debuza
Membru
Membru

Prenumele: .
Religia: .

Înapoi la Sesizări