A doua Venire a lui Christos

Apărarea credinţei creştine.

Re: A doua Venire a lui Christos

Mesajde Josh » 08 Apr 2010, 20:40

Ana scrie:Vreau doar sa specific ceva cu privire la conceptia musulmana despre Profetul Yssa (Isus),saws, deoarece in spusele dvs s-a strecurat o eroare. De fapt, in Coran Allah a spus ca Isus va reveni pe Pamant in vremurile de pe urma; el este viu langa Allah!

Bună Ana,

Te rog să-mi dai pagina sau capitolul sau paragraful din Coran ca să citesc şi eu. Nu că nu te-aşi crede dar am şi eu Coran. Mulţumesc!

Josh
Josh
Membru
Membru

Prenumele: Josh
Religia: creştin
Sex: Bărbat

Mesajde Josh » 08 Apr 2010, 20:54

Mirona Simcea scrie:Cat priveste a doua venire a Domnului Hristos, Biblia spune : "Iata Eu vin curand !..." asta inseamna ca trebuie sa fim gata in fiecare moment al vietii noastre pentru ca nu stim clipa venirii Lui. Daca am sti, ne-am pregati special doar pentru acea clipa, dar noi trebuie sa fim gata oricand si sa facem totul ca si cum Domnul este chiar la usa, gata sa bata si noi gata sa deschidem.
(Haideti sa credem pe Dumnezeu si Cuvantul Lui Sfant, ca El nu ne-a lasat in Biblie nici povesti si nici minciuni !)

Bună Mirona,
[/quote]Haideti sa credem pe Dumnezeu si Cuvantul Lui Sfant, ca El nu ne-a lasat in Biblie nici povesti si nici minciuni !)[/quote]

Sunt cuvintele tale aşa-i? Tu eşti dispusă să faci acest lucru pe care îl ceri altora? Cred că vei răspunde DA!
"Iată Eu vin curând" au fost rostite şi scrise acum 2000 de ani. Ce înseamnă la tine "în curând"? Ce au înţeles cei cărora li s-au adresat aceste cuvinte prima dată? Ce ai fi înţeles Tu dacă ai fi fost în auditorul apostolilor sau ai fi citit atunci epistolele? La ce te-ai fi aşteptat? Crezi că următoarele cuvinte ale lui Isus
sunt adevărate?
Mat. 16: 27-28 " Căci Fiul omului are să vină în slava Tatălui Său, cu îngerii Săi; şi atunci va răsplăti fiecăruia după faptele lui. 28 Adevărat vă spun că unii din cei ce stau aici nu vor gusta moartea până nu vor vedea pe Fiul omului venind în Împărăţia Sa.``
Notă: Isus a vorbit cu ucenicii!! Ei erau ascultătorii Săi. La ce te-ai fi gândit Tu dacă erai acolo printre ucenici şi ai fi auzit aceste cuvinte?

Josh
Josh
Membru
Membru

Prenumele: Josh
Religia: creştin
Sex: Bărbat

Mesajde Mirona Simcea » 11 Apr 2010, 02:31

In primul rand pentru Dumnezeu 1000 de ani sunt ca o zi, si o zi sunt ca 1000 de ani.
In Cer nu este aceeasi unitate de masura a timpului.
In al doilea rand, Domnul Isus a vorbit mult in pilde si chiar ucenicii Lui au inteles multe lucruri abia dupa moartea si invierea Domnului, sau dupa Inaltarea Lui la cer.
Ca sunt inca lucrari greu de inteles sau tainice, asta e clar, dar Domnul Isus a spus ceva de doua zile si a treia va veni ... doua mii de ani au trecut si sunt zorii celei de a treia zi (mii de ani).
Vrei sa spui ca Domnul Isus nu a fost Fiul Lui Dumnezeu ?
Sau ca a gresit sau a mintit facand afirmatii false ?
Pana acuma din tot ce a spus s-a implinit si a ramas doar clipa venirii Lui care va fi mai curand azi ca oricand, macar ca pentru unii e greu de crezut din cauza timpului ... dar Cel ce vine va veni si nu va zabovi !
Mirona Simcea
Membru
Membru

Prenumele: Mirona
Religia: crestina
Sex: Femeie

Mesajde Ana » 16 Apr 2010, 14:51

Buna, Josh!
Imi cer scuze ca nu am raspuns pana acum, insa din cauza modului in care au denaturat primele mele interventii, nu am mai consultat acest forum o perioada de timp.
Bineinteles ca sunt versete care fac referire la Profetul Isa(saws), la ridicarea sa la cer si la venirea pe pamant, insa nu le voi posta aici din doua motive: ptr ca este un forum crestin si nu se cade sa postez despre Islam la modul acesta, si pentru ca timpul nu imi permite acum. Apropo, sunt mai multe de spus.
Cat despre convertirea mea la Islam, s-a concretizat in urma a catorva luni bune de studiu comparat, analizarea pretinselor contradictii din Biblie care s-au dovedit a fi reale, a pretinselor orori poruncite de Islam, care s-au dovedit a fi false...si asa mai departe; am incercat sa discut cu oameni ai bisericii si nu prea au avut ce sa spuna, dar am discutat si cu imami si nu numai, care m-au lamurit cu privire la multe neclaritati. A fost un proces anevoios si inspaimantator, fara exagerare, dar azi sunt aici si sunt din ce in ce mai incredintata ca am ales corect si sunt fericita si implinita.
Cat despre versetele coranice, daca doresti, lasa-mi id-ul tau de mess la privat si iti voi trimite informatiile necesare, iar dupa asta poti face ce doresti cu ele.
Numai bine!
Ana
Membru
Membru

Prenumele: Ana
Religia: Islamica

Mesajde Mirona Simcea » 20 Iun 2010, 16:38

http://www.gedeonchampion.com/My_Homepa ... ge175.html

Dupa ce dai clic pe lincul de mai sus, se deschide o pagina si prima inregistrare video de pe pagina are ca titlu : "Le voile d'islam déchiré" adica "Voalul islamului rupt". Te rog Ana sa urmaresti aceasta marturie, care vine dintr-o experienta cu Dumnezeu si nu din incredintari omenesti sau interpretari ale anumitor partide religioase ...

Acest mesaj l-am postat aici special pentru Ana, cu toata dragostea in Hristos !
Mirona Simcea
Membru
Membru

Mesajde Ana » 29 Iun 2010, 22:54

Mirona Simcea scrie:http://www.gedeonchampion.com/My_Homepage_Files/Page175.html

Dupa ce dai clic pe lincul de mai sus, se deschide o pagina si prima inregistrare video de pe pagina are ca titlu : "Le voile d'islam déchiré" adica "Voalul islamului rupt". Te rog Ana sa urmaresti aceasta marturie, care vine dintr-o experienta cu Dumnezeu si nu din incredintari omenesti sau interpretari ale anumitor partide religioase ...

Acest mesaj l-am postat aici special pentru Ana, cu toata dragostea in Hristos !

În primul rand, merci frumos k te-ai gandit sa postezi special pt mine acest video, dupa atata timp.
In al doilea rand, nu am inteles mare lucru, decat ca tipa a fost musulmana si intr-o noapte a vazut luminite si s-a pocait, sau asa ceva....poate ma insel, deoarece nu am avut rabdare sa urmaresc mai bine de 1 ora jumate o doamna care vorbeste intr-o engleza stricata, si un traducator, in franceza, care nu este tocmai limba mea favorita...
În fine, ceea ce ai spus mai sus :" din incredintari omenesti sau interpretari ale anumitor partide religioase ...", este exact cea mai potrivita fraza pt acest video. O experienta de genul asta poate sa o afiseze si un crestin convertit la Islam, deoarece pot sa-ti demonstrez ca exista. Nu garantez pentru efectele speciale, dar sunt sigura k poate fi convingator; te-ai converti la Islam atunci?

Eu nu imi iau credinta de la oameni, ci de la Allah si din intelepciunea Cuvantului Sau!

E chiar banal!

PS: Ce legatura are titlul acestui videoclip cu mesajul?Credeti ca hijabul inseamna Islam sau vice versa?Hijabul face parte din Islam...si ar fi pierdere de timp sa continui!
Ana
Membru
Membru

Mesajde Mirona Simcea » 04 Iul 2010, 09:08

Bine Ana, tine-o pe a ta daca iti face placere, dar astea sunt convingeri omenesti, firesti, dracesti ... nicidecum convingeri duhovnicesti, care sunt total diferite din toate punctele de vedere, dar tu nu le-ai simtit, nu le-ai trait personal si tocmai de aceea nici nu le poti intelege.
Te mai intreb un singur lucru, dar nu astept raspuns, mai bine zis, intreaba-te pe tine : este scris in Coran ca musulmanii sunt indemnati la ucidere ? sti tu destul de bine ca este scris si o sa-ti spun si unde scrie asta.
Apoi gandeste-te si tu, indeamna Domnul Isus la ucidere ? Niciodata ! El ne indeamna numai la dragoste si ne spune sa nu uram pe fratele nostru ... nici acuma nu vezi diferenta ?
Nu am timp sa scriu mereu, dar ma gandesc mereu cum poate oare un crestin sa intoarca spatele Domnului Isus care Si-a dat viata ca pret de rascumparare pentru oameni ?... cum poate deci cineva care a fost in biserici crestine sa-si intinda mainile spre un dumnezeu strain, care nu este dumnezeu si care nu a facut nimic pentru omenire, ba mai mult indeamna la ucidere ?.... eu ma gandesc foarte mult la tine, din cauza asta revin din cand in cand, macar ca te calc pe nervi deseori ...
Mirona Simcea
Membru
Membru

Mesajde Mirona Simcea » 04 Iul 2010, 10:11

... da, am gasit Ana, deci in Coranul vostru, capitolul 2 versetul 216, dumnezeul islamului (care nu este Dumnezeul Scripturilor, macar ca voi asa ziceti !), deci dumnezeul vostru va porunceste "sfintenia" islamica si aceasta "sfintenie" este : ura, minciuna, agresivitate si crima.
Ce scrie in acest verset 2 : 216 ? va indeamna la lupta si crima (ucidere) : "Lupta este prescrisa pentru voi ...
cand intalniti necredinciosi taiati-le grumajii, legati-i ca sa nu mai scape, luptati, ucideti, inrobiti, asaltati ... dupa ce au trecut zilele de post, luptati si ucideti, inrobiti, asaltati si ucideti ! ..." am citati din Coran. Ar fi poruncit Dumnezeu unor oameni sa ucida si altora sa nu ucida ? Dumnezeul Scripturii ne invata nici macar sa nu uram pe aproapele nostru, asa ca nu mai ajungem la ucidere, cand deja ura nu ne e permisa!
Unde ai gasit scris in Scriptura ca Dumnezeu indeamna prin Domnul Isus, asemenea cruzimi ?
Opreste-te sa afirmi ca Dumnezeu este Allah ! Chiar nu vezi diferenta dintre Unul si celalalt ?
dumnezeul vostru este un dumnezeu imaginar, inchipuit, fals, este tatal minciunii, ucigasul satana, vechiul dusman al oamenilor si al Dumnezeului Celui Vesnic Viu si Sfant ! Iar voi aveti o religie falsa, aveti inradacinate incredintari omenesti, firesti, dracesti adica.
La capatul total opus, sunt incredintarile care le da Duhul Sfant in urma descoperirii slavei Domnului ; dar daca tu le-ai fi cunoscut, nu te mai intorceai tu la mohamed, un simplu muritor si profet mincinos ...
Mirona Simcea
Membru
Membru

Mesajde Ana » 04 Iul 2010, 18:33

Da, convingerea ca sunt pe calea cea dreapta imi face mare placere si imi da deplina liniste interioara, si indiferent cat ne ocarasc si ne ingreuneaza traiul pe aceste meleaguri cei ca tine si chiar oameni mult mai josnici, sunt incredintata ca Allah este Unicul Dumnezeu si Muhammad este Trimisul Sau (salallahu alayhi wasallam). Dar vezi, asta este problema celor ca tine, ca atunci cand cineva nu este de acord cu voi si nu reusiti sa-l convingeti cu argumente banale si inventate, il acuzati de crezuri satanice, efemere sau scornite de mintea sa ingusta. Am mai intalnit astfel de oameni, asa ca nu ma surprinde...
Este foarte adevarat ca Allah i-a indemnat pe musulmani la lupta, deoarece era situatie de razboi, iar cand cineva iti ameninta viata cu moartea, ce ar trebui sa faci?sa-i pui cutitul in mana si sa-i zici "hai!". Te rog....
O alta problema a voastra este ca va folositi doar de versetele care va convin, deoarece daca citesti cu atentie 216, 217, 218, vei intelege lesne despre ce e vorba. Spune Allah ca "...ei (adica inamicii musulmanilor) nu vor inceta sa lupte impotriva voastra pana nu va vor abate de la credinta voastra, daca le va fi cu putinta...". Acum nu am timp, insa daca doresti, iti voi explica pe deplin de ce a fost revelat acest verset, si in ce context socio-istoric. In fine, ideea este clara: musulmanii au fost indemnati la lupta (razboi, nu ucidere) pentru a se apara de atacurile dusmanilor, de a indeparta schisma si de a-i determina sa nu-i mai impiedice pe credinciosi sa se alature neamului lor si sa viziteze Moscheea al-Haram. Vorba ceea alegi cel mai mic rau pt a preveni un rau si mai mare.
Oricum acesta nu este unicul verset unde se indeamna la lupta, insa Allah nu le-a spus musulmanilor sa ucida femei, copii, batrani, animale , sa rada tot (asa cum se spune in Biblie, Vechiul Testament) si nici sa ucida doar de dragul de a ucide.
Ma gandesc ca inainte de a asterne toate bazaconiile pe net, ai deschis special dictionarul pt a gasi cuvinte cat mai jignitoare si a le adresa Islamului. Oare asa trebuie sa faca un bun crestin, calauzit de duhul sfant (care se spune ca e tot dumnezeu). Adica il ai in tine pe dumnezeu (isus sau duhul sfant, nu conteaza ca ideea e aceeasi) si totusi dai dovada de atat ura si putreziciune sufleteasca. Iata o alta problema a celor ca tine: nu stiti sa chemati cu pace si caldura la religia voastra, deoarece nu o aveti.

Eu nu pot considera orice cuvant scris in evanghelii (cele 4) ca fiind al lui Isus (pacea fie asupra sa!), si chiar daca nu este mentionat in Noul Testament ceva despre razboi, scrie destul in Vechiul Testament, si vai ce orori! Oare nu spuneti ca e si acela Cuvantul lui Dumnezeu? Oare Dumnezeu s-a schimbat peste noapte? Nu, Dumnezeu e vesnic! Dar presupun ca daca in crezul vostru dumnezeu are nevoie de odihna, se caiesti, atunci se poate schimba si peste noapte.

Profetul Isus (pacea fie asupra sa!) a fost un om minunat, nascut in chip miraculos, a fost Trimisul lui Allah la poporul lui Israel, asa cum scrie si in Biblie, a facut minuni cu ingaduinta Sa si a fost ridicat la cer inainte ca dusmanii sa il prinda. Noi il respectam si iubim foarte mult! Nu mentionez aceste cateva aspecte pt a te convinge, ci cu speranta ca vei reusi sa vezi diferenta dintre atitudinea musulmanilor si a anumitor crestini, vei vedea ce inseamna respect, chemare si argumentatie. As avea multe de spus cu privire la neconcordantele Biblice pe care numai eu le-am gasit, insa aici nu e locul potrivit, si putem discuta in pace despre aceasta, daca tii mortis.
Chiar daca in Biblie nu i se atribuie lui Isus ca ar fi zis "ucideti" (sau "mergeti la lupta", mai bine zis) insa i se atribuie urmatoarele (parafrazez): face pacat cel care ii spune nebun fratelui sau, insa mai incolo spune ca insusi Isus a rostit acest cuvant si altele mai grele dicipolilor, fariseilor etc. Probabil din aceasta cauza iti permiti ca in biserica sa spui "pace", iar pe forum "ura, mincinosi, dracesti, criminali etc"...

Ma intreb oare cum de nu ai vazut si versetele din Coran in care scrie despre credinta, evlavie, dragoste de Dumnezeu si dragoste frateasca? nu ai vazut unde Allah indeamna la sprijin, dreptate, ajutor, bunatate fata de orfani, saraci, rude, respect fata de parinti si fata de aproapele tau, musulman sau crestin? Nu ai vazut ca a fost revelat ca musulmanii sa nu minta, sa nu fure, sa-si indeplineasca indatoririle religioase si civice, sa nu faca pacate? Sau poate ca in ochii tai acoperiti de ura si inversunare aceste lucruri nu sunt bune...

Sincer oricat de mult te-ar preocupa gandul la mine, nu ai dreptul de a-mi judeca alegerile si a le analiza din punctul tau de vedere, deoarece nu suntem pe aceeasi lungime de unde, iar eu nu am de ce sa ma justific in fata ta. Sunt sigura ca ti-ai luat informatiile cu privire la scumpul nostru Profet Muhammad doar din surse antiislamice, ca altfel i-ai fi observat caracterul minunat, intelepciunea, bunatatea si ai fi vazut ca a fost dovedit ca el este Pecetea Profetilor. Daca ai fi lasat sentimentele astea negative deoparte si ai fi analizat putin Islamul, din surse islamice, ai fi putut minim accepta ca este o religie logica, intemeiata si ca nu presupune toate acele lucruri oribile despre care vorbesti tu aici.

Misiunea mea nu este sa te conving de ceva in mod special si nici sa tarasc prin noroi religia voastra, deoarece eu am o problema cu modalitatea ta de a aborda chestiuni sensibile si importante asa cum este credinta.

Fie ca Allah sa iti dea un caracter mai frumos si sa te calauzeasca!
Ana
Membru
Membru

Mesajde Mirona Simcea » 06 Iul 2010, 10:06

[quote="Ana"]Da, convingerea ca sunt pe calea cea dreapta imi face mare placere si imi da deplina liniste interioara, si indiferent cat ne ocarasc si ne ingreuneaza traiul pe aceste meleaguri cei ca tine si chiar oameni mult mai josnici, sunt incredintata ca Allah este Unicul Dumnezeu si Muhammad este Trimisul Sau (salallahu alayhi wasallam). Dar vezi, asta este problema celor ca tine, ca atunci cand cineva nu este de acord cu voi si nu reusiti sa-l convingeti cu argumente banale si inventate, il acuzati de crezuri satanice, efemere sau scornite de mintea sa ingusta. Am mai intalnit astfel de oameni, asa ca nu ma surprinde...
Este foarte adevarat ca Allah i-a indemnat pe musulmani la lupta, deoarece era situatie de razboi, iar cand cineva iti ameninta viata cu moartea, ce ar trebui sa faci?sa-i pui cutitul in mana si sa-i zici "hai!". Te rog....
O alta problema a voastra este ca va folositi doar de versetele care va convin, deoarece daca citesti cu atentie 216, 217, 218, vei intelege lesne despre ce e vorba. Spune Allah ca "...ei (adica inamicii musulmanilor) nu vor inceta sa lupte impotriva voastra pana nu va vor abate de la credinta voastra, daca le va fi cu putinta..."

Ar trebui sa postez oare inca odata intreg mesajul tau ? Nu de alta, doar ca sa vezi ca pe tot parcursul lui m-ai jignit cu cuvinte foarte grele in timp ce spui ca EU sunt aceea care te jignesc, te insult, te ocarasc ...
Am vrut doar sa-ti spun ca nu ai dreptate, nici pe departe sa te judec ; mai mult, nu inteleg cum cineva (DACA ar fi cunoscut pe Hristos - dar acuma imi dau seama ca nu L-ai cunoscut defapt deloc !) poate sa-I intoarca spatele ?!...
Apoi Domnul Isus a fost dat la moarte si nu a raspuns nici cu amenintari, nu a sarit nici sa Se apere, nu Si-a deschis gura, ca un miel dus la taiere, pe cand voi dati dreptate celor ce se apara ucigand (si inca numiti asta "rau mai mic", pentru ca "raul mai mare" este ca VOI sa fiti ucisi ... deci mai bine ucideti voi intai, fara ca sa va fie constiinta incarcata ... Aici este diferenta intre crestini si musulmani, dar voi nu o sesizati ...

Dumnezeu nu S-a schimbat peste noapte, ci a inlocuit vechiul legamant, din cauza ca preotii nu au fost capabili sa-si faca datoria de preoti si s-au dedat la tot felul de fapte urate ; astfel, nu a mai fost cu putinta ca jertfele animalelor sa fie aduse dupa vechea randuiala lasata de Dumnezeu si oricum pacatele omenirii se inmultisera la culme ... deci Dumnezeu a ales o alta preotie, dintre urmasii Domnului Isus, dar care nu are nimic comun cu vechea randuiala - asta ca sa iti raspund pe scurt. Deci Noul Testament, este defapt Noul Legamant pe care Dumnezeu L-a incheiat cu cei rascumparati, care cred in Domnul Isus, Fiul Sau - Unica Jertfa acceptata de Dumnezeu si primita, care spala pacatul intregii omeniri ...
Apoi daca Domnul Isus a folosit cuvinte de genul : "nebunule" sau "nebuni si orbi", cine suntem noi sa judecam pe Cel ce va sta pe Scaunul de judecata ca Judecator ? In Fata Lui e clar ca suntem doar niste nebuni cand dam dovada cat suntem de intaratnici in intelegerea Cuvantului Lui Dumnezeu ! Si daca te gandesti : "ne-bun" este inversul lui "bun", adica nu e bun, nu deosebeste binele de rau, nu poate asculta Glasul Domnului ca sa-L inteleaga si ca urmare nu poate nici sa implineasca ceea ce i se porunceste.

Inca ceva : daca in mine ar fi fost "putreziciune sufleteasca" si ura, nu mai insistam sa te invit la dragostea Lui Dumnezeu care te indeamna la iubire si pace sfanta, de care tu iti bati joc si ridiculizezi toate aceste caractere sfinte dumnezeiesti care te cheama inapoi la Iubire ... ura si dispretul din tine te face sa citesti cu ura si dispret, dar eu nu am scris cu ura ... Dumnezeu este dragoste !

Nu te osteni sa-mi mai raspunzi ca oricum nu faci altceva decat sa rostesti hule la adresa Lui Dumnezeu si eu nu vreau sa alimentez ura ta inversunata. Tu esti plina de ura, eu ti-am scris doar din dragoste, dar nici asta nu ai simtit din cauza impietririi inimii tale si orbirii in care traiesti. Ti-am scris cu caldura si tu ai citit cu ura si daca nu iubesti pe Dumnezeul Scripturii, e clar ca nu ai sa ii iubesti nici pe copiii Lui Dumnezeu !

Tine minte insa ca Allah nu este Dumnezeu ! Si intr-o zi vei intelege si tu de ce spun asta cu atata convingere.
Mirona Simcea
Membru
Membru

Mesajde Ana » 06 Iul 2010, 11:21

aaa...bla bla bla...tu o stii pe a ta si astfel continuii...

Oricine blasfemiaza numele lui Allah si jigneste memoria Profetului MUhammad (saws) este foarte jos in ochii mei, ma dezgusta, insa nu e vorba de ura, nici pe departe...In fine, am dat dovada de mai mult respect si rabdare decat meriti, insa nu faci altceva decat sa jignesti, sa acuzi, sa lovesti...

Asta se intampla cand nu ai alte "arme"..

Sa-ti fie de bine si acesta este ultimul meu mesaj, orice provocare ai lansa de acum inainte!
Ana
Membru
Membru

Mesajde Mirona Simcea » 18 Iul 2010, 00:04

Vezi ca nu intelegi nici ce scri tu cu mana ta macar ?
Cum poti sa afirmi ca Dumnezeul lui Israel este acelasi cu alah ?

Dumnezeu - Creatorul Universului - iubeste pe poporul Sau Israel, il ocroteste si il binecuvanteaza (in ciuda necredintei lor din vremurile stravechi ; Israel si-a ispasit deja pedeapsa ...)

alah (care nu merita majuscule !) ii uraste pe evrei si "porunceste" prin coranul vostru sa ii ucideti pe evrei, considerandu-i ca necredinciosi fata de alahul vostru ...

Tu ori nu sti ce spui, ori te faci ca nu intelegi cand afirmi ca alah e una cu Dumnezeul Scripturii !
Chiar nu vezi ca sunt diferiti ? Unul porunceste pacea si altul porunceste uciderea !
Dumnezeu binecuvinteaza pe Israel, iar alah ucide ... si tu chiar nu vezi diferenta asta ?
Atunci scuza-ma dar trebuie sa-ti spun ca esti de-abinelea oarba si asta este UN MARE ADEVAR !
Te-a orbit satana sa parasesti pe Dumnezeu, Izvorul de apa vie, ca sa urmezi pe ucigasul inselator alah !...
si pe deasupra sa faci pe crestini care iti spun adevarul Lui Dumnezeu, ca ei sunt inselatorii ?! ...

Opreste-te aici ca nu ai argumente temeinice, decat niste inselatorii, niste minciuni uriase si ucigase !
Mirona Simcea
Membru
Membru

Anterior

Înapoi la Apologetică