Nu, nu vreau sa ne vedem fata in fata...era ironie doar!
Razboi? cine a declarat razboi? Si intr-adevar m-am aprins, deoarece ma doare sa vad cum vorbesc altii fara sa cunoasca despre un om atat de minunat si despre religia lui Dumnezeu, dar nu am cum sa iti explic aceste sentimente in cuvinte; pot fi doar traite, ceea ce ptr tine este imposibil!
Da, am folosit cuvinte pe care nu imi place sa le folosesc in mod obisnuit, insa m-ai provocat, iar eu , chiar daca sunt musulmana si ma calauzeste religia perfecta, nu sunt sfanta...sunt doar om!
Sincer, "agresivitatea" mea verbala ti-ai castigat-o ,plus ca este sporita de neputinta de a avea o conversatie normala, cu argumente si explicatii asa cum trebuie!
Cum as reactiona in realitate?crezi ca ti-as pune o bomba sub scaun?
Poti sa fii in tara, si sa fie deranjul prea mare ca sa ne vedem, din simplul motiv ca am fi in orase diferite!De unde atata interes!?stai linistita, ca din partea mea nu e oricum!Daca ai lucruri mai bune de facut, de ce nu te ocupi de ele in loc sa improsti cu noroi in credinta altora?
Eu si niciun alt musulman nu am vorbi niciodata urat despre Isus, Moise, Avraam sau oricare alt profet, ptr ca ii iubim si ii respectam pe toti!Si niciodata nu am vorbi la modul "cutare ala " sau "minciunile crestinilor", iar daca am afirma ca acolo sunt contradictii , am aduce argumente, dar cu respect, pentru ca asa ne invata Islamul!
Sincer, cu fiecare replica a ta imi dovedesti educatia saraca pe care o detii, cu toate ca presupun ca ai o varsta mai inaintata decat a mea!
Normal!daca ai inteles totul gresit pana acum, in special cand vine vorba de Islam, de ce nu ai interpreta aberant si ceea ce am spus eu!Nu, Profetul Muhammad nu e de piatra si nici de lemn,si nici nu il fac Dumnezeu,( Doamne fereste!), eu doar ii apar amintirea!Nu vom permite ca altii sa traga prin noroi amintirea sa, asa cum fac cu alte religii!Si pe Isus sau alt profet l-as apara la fel!
Vai vai vai!ce pierdere de timp!
Traduceri sau nu, inteles diferit sau nu, se presupune a fi Cuvantul lui Dumnezeu.Oare Dumnezeu nu isi poate apara propriul Cuvant de strecurarile altora?Ba da!Numa ca oamenii nu pot accepta!Da, stiu fiecare carte in ce limba a fost scrisa si cam in ce an (ptr ca si aici sunt pareri diferite); pareri sunt despre toate cartile, incepand cu Genesa si terminand cu Apocalipsa! Daca ai merge pe firul logic, deoarece Cuvantul lui Dumnezeu e rational, ai vedea neconcordantele!
Da, a fost scris in araba de la bun inceput, si Coranul e doar cel in limba araba, iar nimeni nu a schimbat o litera din el.Chiar daca este tradus in mai multe limbi, nici acolo nu exista contradictii; intre traducerea din engleza si cea din romana nu exista diferente, chiar daca lexicul englez e mai variat si automat, mai exact, ca sa nu mai vorbim despre cel arab, care este foarte bogat!
Pentru crestini o fi, nu zic ca nu!Treaba fiecaruia! Dar pentru ca eu nu pot crede ca fiind de la Dumnezeu ce spune acolo, vine tocmai din intelegere! Am inteles chiar foarte bine!
Cum pot eu sa iau in serios ce imi spui, cand nici macar o trimitere biblica nu ai dat;poate vroiam sa citesc direct din Biblie ce ai spus tu mai sus!Ce sa mai vorbesc despre Islam!Nu poti decat sa faci afirmatii mult sub valoarea unui om credincios, doar ca sa ranesti, fara sa aduci argumente.Aici nu e vorba de crestinism, e vorba de oameni; am cunoscut crestini din mai multe culte care sunt niste oameni minunati, respectuosi, cu o inima si dragoste pentru religia lor sincere, dar care pot discuta fara sa jigneasca!
Bucura-te de viata ta in Franta, si lasa musulmanii in pace, caci nu ti-au facut niciun rau!Nu te mai preta la mizerii de genul asta!
Iti doresc calauzire ,o inima curata si o judecata dreapta!