Ma rog Domnului ...

Aici vă puteţi lăsa mesajele despre motivele pentru care vă rugaţi.

Ma rog Domnului ...

Mesajde Mirona Simcea » 05 Mar 2010, 14:04

... sa mai intre cineva si pe forumul asta parasit ...
sa putem comunica intre noi pentru zidirea sufleteasca
pentru ca aici unde locuiesc nu este biserica si-mi lipseste partasia frateasca ...
si nu iau parte la Masa Domnului de vreo cinci ani.
Cuget la Cuvantul Domnului zi si noapte,
dar partasia frateasca e la fel de importanta desi
acum vreo 20 de ani erau lucrari in Biserica Domnului
ca vor veni vremuri cand nu ne mai putem pleca genunchiul
la rugaciune frate cu frate ...
eu ma gandeam atunci de ce sa fie asa
si vroiam sa fac totul sa nu se intample asta ...
dar chiar asa s-a si intamplat si mi-e foarte greu sa vad asta
mi-e si mai greu pentru ca eu traiesc asta de cativa ani ...
Mirona Simcea
Membru
Membru

Prenumele: Mirona
Religia: crestina
Sex: Femeie

Re: Ma rog Domnului ...

Mesajde adriana 19 » 09 Mar 2010, 00:51

ma numesc adriana sunt ortodoxa nu sunt pocaita am ajuns undeva foarte sus intr-o vreme dar la cit de repede am urcat cu mult mai repede am cazut si am realizat ca pe langa problemele care au venit am ramas si singuri spun singuri pt ca sunt casatorita si cit nea fost bine am avut foarte multi prieteni dar azi am realizat ca singurul prieten adevarat este sus nea ajutat sa ne ridicam dar tot la fel de repede am si cazut dar mie rusine ca la-m cautat si am crezut cu adevarat in El doar cind mi-a fost greu stiu ca nu sint un om destul de bun dar astazi am realizat ca nu pot face nimic fara El vreau sa devin copilul Lui dar am nevoie de ajutor,de sfaturi am realizat ca am fugit dupa lucruri materiale si am pierdut ceva care azi simt ca daca mias fi dat seama mai devreme as fi fost mai fericita si mai implinita mia fost rusine sa recunosc ca am nevoie de Dumnezeu nu sant mandra de ce spun dar vreau sa incep o noua viata alaturi de El si stiu ca doar recunoscandumi greselile pot incepe o viata noua
adriana 19
Junior
Junior

Prenumele: Adriana
Religia: ortodoxa

Mesajde Mirona Simcea » 09 Mar 2010, 01:12

Adriana, multumesc ca mi-ai scris !
Sa sti ca Dumnezeu te iubeste, pentru ca numai El pune in inima ta dorinta , setea si foamea dupa Cuvantul Domnului, ca sa te intorci la El
singura nu poti sa faci acest pas, este doar indemnul Lui, si dragostea Lui care te cheama la El ...
nu te necaji, pacate facem toti, pentru ca suntem oameni si nu te judeca nimeni
daca vei intalni oameni care te vor judeca sa nu ii iei in seama
pentru ca cei care judeca mai mult, au fost mai rai decat tine
am intalnit asta in viata mea si am suferit foarte mult
Vreau sa te ajut, si o fac cu bucurie
Lacrimile de cainta, regretele, smerenia, parerile de rau, ii plac Domnului
pentru ca o pocainta sincera vine in urma recunoasterii vinei
dar ai sa vezi cand vei simti momentul iertarii cat de usurata ai sa te simti
si vei avea pacea si linistea de care sufletul tau are acum nevoie;
iti trimit asta si mai scriu ...
spune-mi te rog daca ai messenger ...
Mirona Simcea
Membru
Membru

Mesajde Mirona Simcea » 09 Mar 2010, 01:22

Sti Adriana ca Dumnezeu ne indeamna la pocainta si nu trebuie sa ne rusinam cu numele Lui, chiar daca lumea ne numeste pocaiti, e mai rau daca nu suntem pocaiti si suntem doar cu numele ! ...
desi simt ca esti foarte trista si suferi, asta este o stare dupa voia Domnului,
daca cunosti Biblia, inca din cele mai vechi timpuri, asa ne intoarcem noi ca oameni la Dumnezeu,
cand ne dam seama cat de sfant, de bun si de plin de iubire este El
si cat de ticalosi si slabi suntem noi ca oameni muritori
Dumnezeu te iubeste Adriana ! de asta poti fi sigura !
cea mai sigura dovada este aceasta : marturia ta de mai sus
iti pare rau de tot ce ai facut si vrei sa devi copilul Lui !
Pai El ti-a pus in inima sa te intorci la El si mai inainte ca sa doresti tu sa te intorci la El,
El te-a dorit mai intai si El a vrut sa te faca copilul Lui !
si asta e minunat ! iti spun din experienta mea care o am cu Dumnezeu
ca asa lucreaza El
El pune in inimile oamenilor dorinta dupa El !
trebuie sa crezi Adriana si sa te bucuri !
Domnul sa iti dea iertarea Lui si pacea Lui si bucuria sfanta a iertarii ...
ca sa simti harul Lui si dragostea Lui care umplu inima ta de caldura dragostei LUI ...
Mirona Simcea
Membru
Membru

Mesajde Mirona Simcea » 09 Mar 2010, 01:40

Adriana, Dumnezeu ne cunoaste mai bine decat ne cunoastem noi si El stie ca daca ne-ar da tot ce ne trebuie sau ce ne dorim, nu L-am mai cauta pe El ... multi suntem asa, ca suntem facuti din acelasi material : tarana ...
Dar El ne aduce in situatii critice ca sa ne vedem neputinciosi si sa apelam la ajutorul Lui si atunci cand nimeni nu mai poate schimba nimic in situatia si viata noastra, intervine El asa cum nimeni altul nu ar fi fost capabil sa o faca ... Cand tu ai realizat ca ai nevoie de Dumnezeu, cand tu ai marturisit asta cu gura ta, cerul s-a bucurat ca inca un pacatos vrea sa devina copilul Lui Dumnezeu. Iti dai seama Adriana ca suntem rodul suferintelor Domnului Isus ? A dat Dumnezeu ce a avut mai scump ca pret de rascumparare pentru omenirea pierduta si El e trist cand noi stam departe de El, dar cat se bucura Dumnezeu cand noi ne recunoastem si declaram ca vrem sa fim ai Lui !
Cerul se bucura impreuna cu Dumnezeu si Biserica Domnului Isus de pe pamant, se bucura impreuna ... si daca e
cineva care ii pare rau, acela este satana care mai pierde inca unul din ghiarele lui ... si iti spun asta ca sa sti ca poate vei intampina greutati odata cu intoarcerea ta la Dumnezeu, sa nu te sperie nimic Adriana ! Eu vreau ca tu sa sti asta, desi se poate ca sa nu treci prin alte probleme, dar vreau ca tu sa sti, daca vin, cum sa te lupti ca sa ai biruinta in Numele Domnului isus. Mie nu mi-a spus nimeni asa ceva si am suferit enorm de mult, nimeni nu m-a incurajat, si mi-a fost foarte greu. Dupa ani grei de lupte si suferinte am cunoscut si am inteles multe lucruri si cum ar fi trebuit sa fiu, dar nu le stiam atunci. Am fost ca un copil abandonat, care creste singur si nimeni nu se ocupa de el sa-l invete sa faca primii pasi si care cade, cade, si iar cade, face rani si nimeni nu i le leaga ....
Cand am cunoscut si inteles pe Domnul am promis Domnului ca nu voi lasa pe nimeni sa sufere cum am suferit eu si voi invata pe toata lumea ...numai ca nu toata lumea vrea sa devina copilul Domnului cum ai marturisit tu mai devreme. cat de mult ma bucur Adriana ! Ma opresc acum si astept vesti de la tine, intreaba-ma tot ce vrei sa sti
indiferent la orice ora, daca vrei te si sun, daca esti sigura ca nu deranjez pe nimeni ... Domnul isus sa te binecuvanteze cu pacea Lui si sa-ti dea viata vesnica in urma pocaintei tale care vad ca este sincera si din inima !
Mirona Simcea
Membru
Membru

Mesajde adriana 19 » 09 Mar 2010, 23:57

multumesc pt raspuns stiu ca ma asteapta un drum greu dar nu mie frica pt ca stiu ca il am pe Dumnezeu aproape si odata cu El am alaturi si familia mea care ma sprijina in hotararea pe care am luato mia fost putin frica de reactia lor dar El sa ingrijit si am primit intelegere si sprijin din partea lor nu mai imi doresc nimic alceva decat sa devin copilul Lui "cu acte in regula" si intro zi sasi dea seama si sotul meu ca are nevoie de Dumnezeu nu ca nu crede dar greutatile pe care leam intampinat au fost multe si am cazut cind credeam ca nu se poate intampla nimic, ca chiar daca nea pedepsit am meritat poate am fost prea mandri dar am realizat ca nu tot in viata este de vanzare si nu tot se poate cumpara,dar ceva ma indemnat sa ma incapatanez sa cred ca doar El ne poate ajuta si nu am gresit chiar ma ajutat dar imi doresc ca si sotul meu sa creada si sa vada ca fara El nu putem face nimic dar tot in El imi pun speranta si sant sigura ca nu ma va dezamagi si intr-o zi cum ma chemat pe mine il va chema si pe sotul meu doar ca El stie cind trebuie sa se intample asta noi nu putem hotari iti multumesc din suflet pt cuvintele frumoase pe care mi leai scris tescanadriana@yahoo.com
adriana 19
Junior
Junior

Prenumele: Adriana
Religia: ortodoxa

Mesajde Mirona Simcea » 10 Mar 2010, 00:22

Domnul Isus sa te ajute si pe tine si pe casa ta sa slujiti Domnului,
sa va poarte de grija si sa va binecuvinteze
ca sa ajungeti sa-L cunoasteti, sa faceti voia Lui
si sa fiti mantuiti in Imparatia Lui vesnica,